Hakim kabeh negara

Tanggapan > Kategori: Moral > Hakim kabeh negara
Ofer Ditakoni 3 taun kepungkur

Piyé carané rabi ngerti pitakonané Abraham ’hakim ing salumahing bumi ora bakal tumindak adil’? Apa moralitas ngiket tanpa weteng? Lan yen ora, yen akhlak iku wajib mung nuruti kersane Allah, lan tanpa iku kewajiban moral ora ana maknane, kepiye carane Gusti Allah bisa 'ditakoni' babagan kurang pasrah marang akhlak?

Ninggalake komentar

1 Jawaban
mikyab Staff Dijawab 3 taun kepungkur

Apa masalahe? Sanadyan moralitas mung ngiket kuwasane Gusti Allah, Abraham takon babagan inconsistency.

Arbitrator pungkasan Nanggapi 3 taun kepungkur

Abraham ora ngerti nèk dhèwèké ngomong karo Gusti Allah.
Dheweke ngerti yen dheweke ngomong karo wong sing duwe kabisan lan nindakake keadilan. Dadi dheweke nyoba ngapusi kanthi pujian kanthi nggabungake nemtokake tumindak sing bener.

David Sigel Nanggapi 3 taun kepungkur

Apa tegese ora ngerti yen dheweke ngomong karo Gusti Allah?

Arbitrator pungkasan Nanggapi 3 taun kepungkur

Lan ing kene ana wong telu sing ngadeg ing kono, salah sijine yaiku H. lan dheweke ora ngerti sajrone acara kasebut
Angger-anggering Toret nyariosaken dhateng kita bilih punika pidato lan batinipun, nanging Abraham boten mangertos.

David Sigel Nanggapi 3 taun kepungkur

Dadi bisa dadi Gusti Allah inkarnasi ing Gusti Yesus ??

Arbitrator pungkasan Nanggapi 3 taun kepungkur

Yen sampeyan nemokake ula sing ngrayu manungsa lan kuldi sing ngomong, apa wae bisa.

Ninggalake komentar