babagan

Rabi Michael Avraham Iku tokoh rabbinical unik dina sing njaga sikap nyoto ing tangan siji, lan kita ora bakal kentekan niat ing bebener ing tangan liyane. Akibaté, akeh wong sing takon karo kangelan lan mangu bab iman, makna, nilai, moral lan liyane. Situs iki diadegaké kanthi restu saka rabi kanggo ngidini wong sing takon (lan sapa wae sing pengin) uga nyinaoni kekarepane wong liya lan surat rabi.

Saiki:

Sampeyan uga bisa ngirim pitakonan Liwat sistem responsa ing situs kasebut Utawa hubungi langsung liwat email:
Alamat email rabi: mikyab@gmail.com
Alamat email editor situs web: orenmarg@gmail.com

Kanggo pesen ceramah babagan macem-macem topik:

052-3320543 (Michi)
052-3322444 (Daphne)

Ninggalake komentar