filtrim:GjithçkahapurE zgjidhurduke u mbyllurNuk u përgjigj
Adresat e faqes kryesore:
hapurElhanan Rein E pyetur 2 orë më parë  • 
83 Pamjet0 Përgjigjet0 Zërat
sundimi laik
hapurEA E pyetur 7 orë më parë  • 
137 Pamjet0 Përgjigjet0 Zërat
mënyra e gjenerimit
PergjigjuA.I.A. E pyetur përpara ditës 1  • 
257 Pamjet1 Përgjigjet0 Zërat
Betohet si:
Pergjigjuם E pyetur përpara ditës 1  • 
167 Pamjet1 Përgjigjet0 Zërat
Morali dhe feja
PergjigjuYossi Benisti E pyetur përpara ditës 1  • 
193 Pamjet1 Përgjigjet0 Zërat
Spika Dauriyta për materiale nga Dauriyta ose Madrabnan
PergjigjuJoshua Banjo E pyetur përpara ditës 1  • 
136 Pamjet1 Përgjigjet0 Zërat
Patch për Predator
PergjigjuDos Dors E pyetur përpara ditës 1  • 
265 Pamjet1 Përgjigjet0 Zërat
Thjesht budallaqe
PergjigjuNjë mik i një setam budallai E pyetur përpara ditës 1  • 
304 Pamjet1 Përgjigjet0 Zërat
A lejohet të gëzohet një shkelje e lejuar?
PergjigjuEvyatar E pyetur 2 ditë më parë  • 
197 Pamjet1 Përgjigjet0 Zërat
Imperative dhe vendimtare
PergjigjuEA E pyetur 2 ditë më parë  • 
200 Pamjet1 Përgjigjet0 Zërat
Unë jam i komplikuar
Pergjigjunjeri hebre E pyetur 3 ditë më parë  • 
457 Pamjet1 Përgjigjet0 Zërat
Shpirti i jetës dhe Kanti
PergjigjuPapagio E pyetur 3 ditë më parë  • 
325 Pamjet1 Përgjigjet0 Zërat
Kopshtet Bahai
PergjigjuHaim E pyetur 3 ditë më parë  • 
335 Pamjet1 Përgjigjet0 Zërat
sigurinë rrugore
Pergjigjupyet E pyetur 3 ditë më parë  • 
491 Pamjet1 Përgjigjet0 Zërat
Konsiderata ligjore
PergjigjuEA E pyetur 3 ditë më parë  • 
399 Pamjet1 Përgjigjet0 Zërat
U premtuan…
PergjigjuTë dielën për porosinë "Memmar Yaytem" E pyetur 3 ditë më parë  • 
290 Pamjet1 Përgjigjet0 Zërat
Syri i njeriut kundrejt testit shkencor nga pikëpamja halakike
Pergjigjupyet E pyetur 3 ditë më parë  • 
316 Pamjet1 Përgjigjet0 Zërat
Rekomandim libri
PergjigjuJosef E pyetur 3 ditë më parë  • 
154 Pamjet1 Përgjigjet0 Zërat
Lidhur me organizimin e vlerave
PergjigjuManny E pyetur 4 ditë më parë  • 
484 Pamjet1 Përgjigjet0 Zërat
Argumenti i Taylor
PergjigjuPapagio E pyetur 4 ditë më parë  • 
126 Pamjet1 Përgjigjet0 Zërat
Energjia elektrike në Shabbat Durban
PergjigjuHaim E pyetur 4 ditë më parë  • 
218 Pamjet1 Përgjigjet0 Zërat
Karakteri i një gruaje.
PergjigjuElhanan Rein E pyetur 5 ditë më parë  • 
391 Pamjet1 Përgjigjet0 Zërat
analiza gjuhësore
PergjigjuMeyer E pyetur 5 ditë më parë  • 
373 Pamjet1 Përgjigjet0 Zërat
e veja
PergjigjuSasha E pyetur 5 ditë më parë  • 
430 Pamjet1 Përgjigjet0 Zërat