tengtrem. Naon alesan pikeun ngecas headdress pikeun awéwé \

Tanggapan > Kategori: Halacha > tengtrem. Naon alesan pikeun ngecas headdress pikeun awéwé \
Israél Ditanya 4 taun katukang

tengtrem. Di sela-sela diskusi ngeunaan sinyalna positif bulu sirah awéwé urang, tingali paménta 1, kuring nempo yén Amos Bracha diterbitkeun yén dina surat anjeun ka anjeunna anjeun wrote \ "yén idin sorangan boga tempat \" (tapi teu sakabehna. tina alesan Rabbi Mashash). Jeung Jepang pikeun artikel anjeun di luhur.
Saatos marios, panginten anjeun tiasa ngartos kuring dimana dina tulisan anjeun aya, atanapi sadayana, anjeun nyerat alesanana?
Pikeun surat anjeun tingali google.com/view/minagshelkishot Ulasan
Wiki
Jeung ucapan salamet ka buku Anjeun. 

Ninggalkeun komentar

1 Waler
mikyab Patugas Dijawab 4 taun katukang

Kuring henteu nyerat argumen sabab éta sanés topik diskusi. Tulisan éta ngabahas dalil-dalil Rabi Mashash.

Ninggalkeun komentar