Buku

The trilogy of Rabbi Michael Avraham tungtungna geus diterbitkeun

  • Lamun teuing ngarasa kaganggu ku kaayaan Halacha jeung pamikiran Yahudi
  • Upami anjeun ogé mikir yén Yudaisme beku sareng kedah di-refresh, tapi dina kerangka komitmen pikeun halakhah
  • Lamun Anjeun keur pilari a worldview lengkep, ti pesawat filosofis (ayana Allah jeung komitmen ka dinya) ngaliwatan pamikiran Yahudi (aya hal kitu?) Pikeun Halacha jeung yayasan na, nu bakal pageuh anchored dina duanana sumber jeung logika, an gambar nu bisa nangtung tukangeun tanpa nyeri beuteung

Tilu buku anyar ("trilogi") ku Rabi Dr. Michael Avraham ngalakukeun ieu ku cara anu wani, jero sareng sistematis. Trilogy nu examines asumsi tradisional ti sumber maranéhanana, sarta presents gambar anyar-lami, kaluar tina komitmen pinuh boh sumber Taurat kompeten jeung alesan intelektual jeung integritas.

  • Basa nu nulis buku téh bisa dibaca tur lancar.
  • Hargana sami kanggo unggal jalma.
  • Kanggo detil sareng pameseran, hubungi Daphne ku telepon: 052-3322444 atanapi kanggo anu resep kana salinan digital, tingali tautan di handap ieu