Hakim sakabeh nagara

Tanggapan > Kategori: Moral > Hakim sakabeh nagara
Ofer Ditanya 3 taun katukang

Kumaha rabi paham kana pananya Ibrahim 'hakim saalam dunya moal adil'? Naha moralitas mengikat tanpa beuteung? Sareng upami henteu, upami ahlak mangrupikeun hal anu diwajibkeun ngan ukur nuturkeun kersa Allah, sareng tanpa éta kawajiban moral henteu aya artos, kumaha Gusti tiasa 'ditanyakeun' ngeunaan kurangna patuh kana akhlak?

Ninggalkeun komentar

1 Waler
mikyab Patugas Dijawab 3 taun katukang

Naon masalahna? Sanaos moralitas ngan ukur ngariung ku kakawasaan Allah, Ibrahim naroskeun ka anjeunna ngeunaan inconsistency.

Arbiter panungtungan Dibales 3 taun ka tukang

Ibrahim henteu terang yén anjeunna nyarios ka Allah.
Anjeunna ngartos yén anjeunna ngobrol sareng jalma anu ngagaduhan kamampuan sareng parantos ngalaksanakeun kaadilan. Ku kituna manéhna nyoba ngamanipulasi ku flattery ku ngagabungkeun nangtukeun naon polah ditangtoskeun.

David Siegel Dibales 3 taun ka tukang

Naon hartina teu nyaho yén manéhna keur ngobrol jeung Allah?

Arbiter panungtungan Dibales 3 taun ka tukang

Sarta di dieu aya tilu jalma nangtung di dinya, salah sahijina éta H. sarta anjeunna henteu terang eta sapanjang acara
Taurat nyarioskeun ka urang yén éta mangrupikeun ucapan batinna tapi Ibrahim henteu terang.

David Siegel Dibales 3 taun ka tukang

Ku kituna bisa jadi yen Allah incarnated dina Yesus ??

Arbiter panungtungan Dibales 3 taun ka tukang

Upami anjeun mendakan oray anu ngagoda manusa sareng kalde anu ngobrol, naon waé tiasa waé.

Ninggalkeun komentar