Buku

Trilogi Rabbi Michael Avraham pungkasane diterbitake

  • Yen sampeyan uga rumangsa keganggu karo kahanan Halacha lan pamikiran Yahudi
  • Yen sampeyan uga mikir yen Yudaisme beku lan kudu dianyari, nanging ing kerangka sing setya marang halakhah
  • Yen sampeyan looking for a worldview lengkap, saka bidang filosofis (ana Gusti Allah lan prasetya kanggo iku) liwat pamikiran Yahudi (ana bab kuwi?) Kanggo Halacha lan dhasar, kang bakal mantep anchored ing loro sumber lan logika, lan gambar sing bisa ngadeg konco tanpa lara weteng

Telung buku anyar ("trilogi") dening Rabbi Dr. Michael Avraham nindakake iki kanthi cara sing wani, jero lan sistematis. Trilogi kasebut nyinaoni asumsi tradisional saka sumbere, lan menehi gambaran anyar-lawas, saka prasetya lengkap kanggo sumber Torah sing kompeten lan alesan intelektual lan integritas.

  • Basa ingkang dipunserat buku menika saged dipunwaos saha lancar.
  • Regane padha kanggo saben wong.
  • Kanggo rincian lan tuku, hubungi Daphne liwat telpon: 052-3322444 utawa sing kasengsem ing salinan digital, deleng link ing ngisor iki.