Ora munggah menyang Sion lan numpes ing Auschwitz, Rebbe marang wong-wong mau ora munggah.

Tanggapan > Kategori: Iman > Ora munggah menyang Sion lan numpes ing Auschwitz, Rebbe marang wong-wong mau ora munggah.
Isin karo isin Ditakoni 6 wulan kepungkur

Kulawargaku marem apa arep bali menyang Sion. (Sawise sengite bangsa-bangsa liya ing sakubenge, padha sugih banget lan ora kekurangan apa-apa)
Rebbe ngandhani wong-wong mau supaya tetep ing pengasingan lan janji bakal apik.
Pracaya rebbe ora bali menyang Sion lan Efraim ing Auschwitz kaping XNUMX lan getih wiji uga saka rebbe sing janji lan amarga saka janji padha numpes.

Nanging ing Yeremia XNUMX ing nalisir nabi palsu kasurung bali saka Sion lan Yeremia ing jeneng Gusti Allah ngandika ora.
Mung 70 taun maneh
Lan saiki tren wis mbalikke, ing Babil kita mbokmenawa bakal mbangun omah lan omah-omah wanita. Lan wong Yerusalem kanggo nyembelih lan kaliren.

Dadi apa sing bener?
Kanggo bali menyang Sion utawa kosok balene kanggo manggon ing pambuwangan?

Ninggalake komentar

1 Jawaban
mikyab Staff Dijawab 6 wulan kepungkur

Iki minangka kopling sing angel. Kabeh ing dhewe. A rebbe sing ngandika mratelakake panemume ora teka munggah kanggo alasan dhewe, ngandika soko tanggung sah. Sing pungkasane salah ora menehi tanggung jawab marang asile. Tangane ora ana getihe. Yen dheweke nggawe janji sing ora tanggung jawab, bisa uga luwih akeh.
Minangka kanggo nabi, padha ngomong bab informasi sunnat, supaya ana diskusi temen beda. Yen padha janji apa-apa iku ing asmane Gusti.
Umumé, jawaban kanggo pitakonan apa arep imigrasi ora mesthi jawaban sing padha. Kadhang-kadhang kudu munggah lan kadhangkala ora. Senajan ana dhawuh kanggo netepake tanah, nanging nabi mbusak apa-apa saka Torah ing Holocaust utawa dening jam.

Ninggalake komentar