Paqe. Cilat janë arsyet e tarifimit të një shami për gratë \

Përgjigje > Kategoria: Halacha > Paqe. Cilat janë arsyet e tarifimit të një shami për gratë \
Izraeli E pyetur 4 vjet më parë

Paqe. Në margjinat e diskutimit për mbulimin pozitiv të flokëve të kokës së gruas, shih kërkesën 1, pashë që Amos Bracha publikoi që në letrën që i kishe shkruar atij \"se vetë leja e ka vendin\" (por aspak. nga arsyet e rabin Mashash). Dhe japonezët për artikullin tuaj më lart.
Pas shqyrtimit, ndoshta mund të më kuptoni se ku në artikullin tuaj atje, apo fare, i keni shkruar arsyet?
Për letrën tuaj shihni google.com/view/minagshelkishot Reviews
תודה
Dhe urime për librin tuaj. 

Lini një koment

1 Përgjigje
mikyab Stafi U përgjigj 4 vjet më parë

Nuk i shkrova argumentet sepse nuk ishte kjo tema e diskutimit. Artikulli trajtonte argumentet e rabinit Mashash.

Lini një koment