sunatan

putra Ditakoni 4 taun kepungkur

Apa pendapat sampeyan babagan argumentasi nglawan sunat? Anak kasebut minangka individu sing kudu duwe pilihan kanggo nindakake tumindak sing ora bisa dibatalake ing awak, yen aliansi mbebayani bocah kasebut lan umume kaya ngethok puting susu kanggo bocah-bocah wadon (babagan argumen kesehatan)

Ninggalake komentar

1 Jawaban
mikyab Staff Dijawab 4 taun kepungkur

Argumentasi kasebut bisa nglawan kebiasaan mangan, pendidikan lan liya-liyane. Ora ana uwal saka pengaruhe wong tuwa marang uripe bocah. Dadi sanajan pratelan kasebut bener miturut teori, ora bisa ditrapake. Wong tuwa kudu nglakoni sing paling apik miturut iman marang dheweke. Utamane, nalika dheweke gedhe, keputusan kanggo nggawe aliansi bakal nglarani dheweke lan nggawe dheweke luwih angel.

putra Nanggapi 4 taun kepungkur

Nanging minangka proses sing ora bisa dibatalake sing bertentangan karo kabiasaan diet lan pendidikan

mikyab123 Nanggapi 4 taun kepungkur

Ora bener. Kabèh ora bisa dibalèkaké. Contone, pendidikan njupuk menyang panggonan sing uga mengaruhi kaputusan apa arep ngganti arah.

Dr. Nanggapi 4 taun kepungkur

Ing babagan pendidikan bisa diarani bisa dibalik nanging nutrisi mesthi ora bisa dibalik.

Ndeleng Nanggapi 4 taun kepungkur

Uga ora nyunat ing umur 8 dina minangka keputusan sing ora bisa dibatalake. Ora ana wong siji-sijia sing bisa mbalekake marang bocah iki nalika isih cilik, nalika dheweke ora ana ing prajanjian.

A Nanggapi 4 taun kepungkur

Yagene iki mung masalah sing ana saka evasion rabi kanggo awak saka prakara jawaban sing ringkih lan ora serius. Kayane kaya apologetik ultra-Ortodoks ing jaman saiki.

ד Nanggapi 4 taun kepungkur

A, tenan. Nanging elinga yen dheweke nulis "sanajan sacara teoritis bener" lan mung banjur ujar manawa ora ana pilihan liyane lan kabeh ora bisa dibatalake, lsp. Nanging wangsulan sing sejatine yaiku dhawuh khitanan ngluwihi nilai otonomi bayi sing ora duwe pikiran.

R. Nanggapi 4 taun kepungkur

Miturut pendapatku, jawaban kasebut pancen kuwat lan bener lan ora nyingkiri.

Pinus Nanggapi 3 taun kepungkur

Ing ngisor iki saka topik iki, aku panginten bakal nambah ing kene ana dilema antarane nilai otonomi wong marang anak lan gedhene gawe piala kanggo anak. Yen tatu sing gedhe banget (kayata amputasi sikil utawa lengen) mesthi ana ruang kanggo nggunakake paksaan kanggo nyegah praktik kasebut dening wong sing ora percaya (kayata meksa wong supaya ora bunuh diri sanajan dheweke wis ngalami tatu. otonomi marang awaké). Nanging ing bab sunat, cilakane relatif cilik lan nilai otonomi wong tuwa katon luwih gedhe tinimbang (kayata wong ora kepeksa ngendhegake udud sanajan dheweke cilaka awake dhewe). Dadi wong-wong sing ora pretyaya marang pentinge sunat, aja nganti nyingkiri wong sing percaya. Paling akeh, wong bisa dididik kanthi tentrem nglawan praktik sing diarani "barbar".

Ninggalake komentar