Sengketa antara salaki ngeunaan sunat

Tanggapan > Kategori: Umum > Sengketa antara salaki ngeunaan sunat
Pinus Ditanya 2 taun katukang

Halo Rabbi sareng wilujeng liburan,
Upami aya pasualan anu aya pasea antara dua sepuh ngeunaan sunat pikeun orok. Sacara hukum jeung/atawa moral, naha pihak anu hayang sunat diidinan ngalaksanakeunana? Atawa kudu kaayaan ditunda na hayu anak milih nalika anjeunna tumuwuh nepi?
Salam,

Ninggalkeun komentar

1 Waler
mikyab Patugas Dijawab 2 taun katukang

Eta gumantung kana naon pasatujuan éta antara pasangan ti mimiti (nalika aranjeunna nikah). Upami teu aya idin anu jelas sareng henteu tiasa disimpulkeun tina panjara (sapertos adat anu aya di lingkunganana) sareng sajabana, maka sigana kuring sacara moral kedah ngantepkeun orok milih nalika anjeunna dewasa.

Cina jeung steril Dibales 2 taun ka tukang

Moral tina aturan agama henteu?

Sareng upami aya pasea antara agama sareng moral di dieu, naha anjeun bakal ngalaksanakeun pertimbangan wilayah sareng langkung milih moral? (Sabenerna, naha henteu nganggo ieu sacara umum nuju orok? Contona di tempat-tempat anu hukum atanapi masarakat henteu satuju kana hiji kecap)

mikyab Patugas Dibales 2 taun ka tukang

Religius tangtu henteu. Jeung yén bantahan indung urang expropriates kawajiban bapana?
Abdi henteu ngartos patarosan ngeunaan wilayah. Naon hubunganana?

Ninggalkeun komentar