Dilampirkeun tautan kana grup WhatsApp murid rabi sadayana wilujeng sumping

Tanggapan > Dilampirkeun tautan kana grup WhatsApp murid rabi sadayana wilujeng sumping
Shai Zilberstein Ditanya 4 taun katukang

Pikeun tumbu ka grup, kirimkeun email ka orenmarg@gmail.com

Ninggalkeun komentar

1 Waler
mikyab Patugas Dijawab 4 taun katukang

Ieu mangrupikeun tulisan katilu ngeunaan éta. Nyarankeun anjeun ngahijikeun sadayana dina hiji judul.

Israél Dibales 4 taun ka tukang

Naon tujuan grup? Dupi abdi tiasa dilegakeun tur nangtukeun bit?

alim Dibales 4 taun ka tukang

Ngan hayang ngahudangkeun, yén aya sababaraha murid Rabbeinu Shlita anu keur marabahaya tur dina gawir dina kakawasaan rabi taat, sarta ku kituna dicegah aranjeunna tina narima warta (informasi dina ngaran) whatsapp, nu teu dina alat teleponi 'halal'.
Ku alatan éta, penting pikeun mastikeun yén sakabéh informasi penting ogé dikirimkeun ngaliwatan loka, nyaéta dina Atra Kadisha Hadin.

Michi Patugas Dibales 4 taun ka tukang

Dulur-dulur urang, sakabeh imah Israil, anu aya dina kasulitan jeung inguan, tempat bakal boga rahmat on aranjeunna sarta mawa aranjeunna kaluar tina marabahaya pikeun relief jeung gelap pikeun caang jeung perbudakan pikeun panebusan.
Sareng urang hoyong pisan tempat pikeun nyandak aranjeunna upami aranjeunna kaluar. Dina pangalaman abdi, perbudakan, kawas tango, biasana dijieun tina dua sisi.

Israél Dibales 4 taun ka tukang

Meureun rabi bakal gabung? Aya diskusi kaluar aya nu bener butuh eta

Michi Patugas Dibales 4 taun ka tukang

Abdi panginten ngiringan. Tapi ayeuna kuring yakin henteu. 🙂 Abdi henteu hoyong diskusi dina WhatsApp. Duanana kusabab kurangna waktos sareng kusabab hese pikeun kuring dina médium éta (ticking dina telepon sareng tanpa komputer). Pikeun diskusi umum aya situs ieu, sarta teu jelas keur kuring naha éta grup diperlukeun.
Sabenerna mah diusahakeun jadi biasana pasip, tapi sigana kuring nu teu bisa gabung ngaliwatan scan sakumaha dianjurkeun dina link di dieu. Kuring teu boga decoder misalna dina telepon. Naha anjeun henteu gabung sapertos dina grup WhatsApp naon waé?

Israél Dibales 4 taun ka tukang

Dina tanggal XNUMX aya nami anu langkung saé, panginten kedah dicobian.

Shai Zilberstein Dibales 4 taun ka tukang

Hai Rabbi Michi, kuring nyetél éta grup pikeun diajar Taurat sacara jero dina gaya Michaelabrami sareng masalah anu urang henteu tiasa ngabéréskeun tiasa diaksés ku rabi di dieu dina blog pikeun rujukan. Ku teu sangka éta patut ngagali pikeun anjeun ngeunaan naon waé anu anjeun tiasa pikirkeun ku anjeun nyalira…

y Dibales 4 taun ka tukang

Abdi tiasa ngirim rabi tautan ka grup langsung ngalangkungan WhatsApp anjeun upami diperyogikeun.

Michi Patugas Dibales 4 taun ka tukang

Sigana mah eta leuwih hade ninggalkeun eta sakumaha anu kasebut: naon tahap kahayang kahayang waktu.

Avi Dibales 4 taun ka tukang

Kuring nembé dibuka tautan ieu tina telepon sareng éta ngagantelkeun kuring. Teu perlu pikeun scan barkod.

alim Dibales 4 taun ka tukang

Nuturkeun (ngahina) réspon rabi, yén "tempat éta bakal nyandak aranjeunna upami aranjeunna kaluar":

Tong ngahukum babaturan anjeun dugi ka anjeun dugi ka tempatna.

Lahoi dipikanyaho pikeun ngahargaan-Na, yén rata-rata kulawarga ultra-Ortodoks disambungkeun ku sosial-kulawarga jeung konvénsi ékonomi jeung konvénsi.
Upami kuring nganggo alat 'teu aya sambungan', kuring kaleungitan tempat diajar (sareng beasiswa 'kollel'), tempat diajar budak kuring, mata pencaharian kuring (pamajikan kuring guru di Beit Yaakov), sareng putus hubungan sareng réréncangan kuring. , sarta pikeun extent sababaraha kalawan kulawarga kuring.

Naha anjeun kersa masihan naséhat sareng dukungan, sacara finansial sareng émosional, ka kuring sareng kulawarga, dugi ka kuring tiasa ngamimitian kahirupan anyar dina tempat anu langkung terbuka?

Israél Dibales 4 taun ka tukang

Abdi nyarankeun nempelkeun WhatsApp dina tempat anu kasohor dina situs éta

Michi Patugas Dibales 4 taun ka tukang

Ieu sanés réspon anu ngahina tapi mangrupikeun hal-hal anu leres-leres, sareng ku kituna ucapan kuring kedah ditampi di dieu ogé.
Dua titik penting:
1. Kuring nyaho konstrain, sarta acan dina pamadegan mah jalma nyerah teuing gancang sarta gampang teuing sahingga hayu lalaki liar nyokot alih. Dina pangalaman kuring, sanajan hirup di masarakat ultra-Ortodoks, sakali kuring henteu ngantep jalma ngarahkeunnana norma ka kuring aranjeunna henteu. Tangtu anjeun ogé kudu daék mayar harga (jeung écés harga kuring leuwih handap. Kuring kungsi kulawarga 'di luar' teuing).
2. Aya tanggel waler sanajan hésé komo teu mungkin. Tingali Rambam H. Melakim 67: XNUMX ngeunaan jalma Nablus sareng dina kolom XNUMX: https://mikyab.net/%D7%9C%D7%A7%D7%97%D7%99-%D7%94%D7%A9%D7%95%D7%90%D7%94-%D7%A2%D7%9C-%D7%A4%D7%95%D7%A0%D7%93%D7%9E%D7%A0%D7%98%D7%9C%D7%99%D7%96%D7%9D-%D7%96%D7%95%D7%95%D7%A2%D7%95%D7%AA-%D7%95%D7%90/

Catetan sejen. Dua kaayaan kudu dibédakeun: a. Anjeun nyerah kusabab kasusah pribadi sareng kulawarga. B. Anjeun nyerah sabab dina kaputusan agama-nilai anjeun, masarakat ultra-Ortodoks leuwih hade ka anjeun, sanajan shortcomings na, jeung anjeun teu hayang ninggalkeun.
Ucapan kuring utamana dimaksudkeun pikeun situasi a. Tapi sanajan kaayaan B teu sagemblengna dibebaskeun tina tanggung jawab (sabab sanajan pilihan ultra-Ortodoks leuwih hade dina panon anjeun, aya kamar pikeun bohong dina pager pikeun kapentingan umum. Sarta ieu tangtu klaim on dulur jeung teu merta on anjeun. Tempo titik 2 luhur). Kuring biasana henteu daék aya dina kasulitan sareng di tawanan sanajan éta dilakukeun pikeun tujuan anu leres (sareng kuring ngaku yén kuring henteu kabeungkeut kana tingkat anu sami ku masarakat ultra-Ortodoks).

Aron Dibales 4 taun ka tukang

Lamun trout nu jumps kana laleur bait ku rod fishing bray sarta manggihan yén éta bisa euweuh ngojay kalawan bébas, eta muka dina perangna nu ngakibatkeun struggles, splashes cai, sarta kadangkala - bade bébas. Sering kaayaan janten sesah teuing pikeun anjeunna.
Dina cara nu sarua manusa struggles jeung lingkunganana jeung rod nu bubu manéhna. Kadang-kadang anjeunna junun nungkulan kasusah na, sakapeung aranjeunna overwhelm anjeunna. Dunya ngan ukur tiasa ningali perjuangan ieu, sareng sacara alami sono hartosna. Hésé pikeun lauk bébas ngartos naon anu lumangsung ka lauk anu kajebak."
Karl Menninger -

Michi Patugas Dibales 4 taun ka tukang

leres pisan. Tapi lauk trapped gagal dina gagalna sabalikna: eta condong ngarti tur nampa sorangan teuing ogé.

Israél Dibales 4 taun ka tukang

Pikeun redaktur: Anjeun kudu nempatkeun link di tempat nonjol dina loka

Moshe Dibales 4 taun ka tukang

Halo sadayana,
Naha aya anu terang upami aya cara pikeun nyambung ka WhatsApp tanpa nyeken kodeu bar (nyaéta - ngalangkungan komputer). Ieu mangrupikeun 'nomer halal', naha aya cara pikeun muka WhatsApp ngalangkungan komputer tanpa mastikeun dina telepon sélulér?
Wiki

Kobe Dibales 4 taun ka tukang

Kuring nyangka anjeun tiasa ngaunduh jinis sistem operasi Android anu sanés ka komputer anjeun, dimana anjeun tiasa ngaunduh WhatsApp. Lajeng nempatkeun pajeg 'héran' anjeun aya.
(Sadaya ieu lamun mungkin dina software WhatsApp mariksa pajeg 'heran' anjeun kalayan bantuan nelepon sora tina nomer tanpa pesen SMS).

Tapi teu yakin.

Ninggalkeun komentar