Hiji kaméra panjagaan on Sabtu

Tanggapan > Kategori: Halacha > Hiji kaméra panjagaan on Sabtu
Pinus Ditanya 6 taun katukang

Hello Rabbi,
Saur anjeun eta dilarang ngaliwat ka hareup kaméra nu nuturkeun lalulintas on Sabtu, atawa di hareup senter nu cahayana ku lalulintas, asumsina yén kuring teu boga minat ngahurungkeun senter atawa ngahurungkeun kaméra.

Ninggalkeun komentar

1 Waler
mikyab Patugas Dijawab 6 taun katukang

Sajauh pangaweruh kuring teu aya larangan dina ieu. Sareng seueur anu parantos diurus (contona dina respon Shevet Halevi sareng seueur deui). Tingali contona di dieu:
http://www.zomet.org.il/?CategoryID=198&ArticleID=291
 

Lebaran Dibales 6 taun ka tukang

Ayeuna,
Patarosan dina konteks anu sami..
Kumaha upami ngaliwat detektor volume sistem alarm nalika sistem pareum?
Sistem pareum = detektor jalan sareng ngageter tapi sistem moal disada alarm sabab aya dina modeu sayaga. detektor nyaeta nirkabel sarta ngan bisa ngirimkeun tanpa kamungkinan input, jadi teu bisa switched kaluar ngaliwatan sistem tapi ngan ku nyoplokkeun batréna.
Lebaran

Michi Patugas Dibales 6 taun ka tukang

Naon bédana? sarua jeung di luhur.

Lebaran Dibales 5 taun ka tukang

Ukur ngasah pananya.
Ieu ngandung harti yén detektor jalan sareng ngirimkeun unggal waktos anjeun ngaliwat, tapi sistem alarem henteu ngabales pamancar.
Éta detektor dipasang di bumi kuring sareng kuring tiasa sacara prinsip sateuacan unggal Saptu nutupan detéktor / nyabut batréna.
Hijina bédana nyaéta kuring boga pilihan pikeun ngajawab masalah. Patarosan na naha repot ieu perlu.
Wiki

Michi Patugas Dibales 5 taun ka tukang

Lamun detektor wakes up tapi teu ngirimkeun nanaon kuring ningali euweuh alesan salempang. Dina pamadegan mah teu aya larangan dina ieu. Rabi Rabinowitz renewed yén nalika anjeun teu ningali hasil langsung pikeun aksi teu dilarang (pikeun kartu nu muka panto hotél on Shabbat), sarta éta lamun aya hasilna (panto muka) tapi teu ningali konsékuansi tina mindahkeun. kartu éta. Ieu novelty nu Kaula teu yakin kuring satuju. Tapi di dieu aya euweuh hasilna pisan (jeung teu ngan teu ningali aranjeunna) jadi kuring teu ningali kudu aggravate.

Moshe Dibales 5 taun ka tukang

Jigana anjeun ngan kudu ngahurungkeun detektor dina poé nalika anjeun teu di imah. Jelas henteu?

Ninggalkeun komentar