tentrem. Apa alasan kanggo ngisi tutup kepala kanggo wanita \

Tanggapan > Kategori: Halacha > tentrem. Apa alasan kanggo ngisi tutup kepala kanggo wanita \
Israel Ditakoni 4 taun kepungkur

tentrem. Ing sela-sela diskusi babagan jangkoan positif rambut kepala wanita, deleng tuntutan 1, aku weruh manawa Amos Bracha nerbitake yen ing layang sampeyan marang dheweke sampeyan nulis \ "yen ijin dhewe nduweni panggonan \" (nanging ora kabeh. saka alasan Rabbi Mashash). Lan basa Jepang kanggo artikel sampeyan ing ndhuwur.
Sawise nyemak, mbok menawa sampeyan bisa ngerti aku ing ngendi artikel sampeyan ana, utawa kabeh, sampeyan nulis alasan?
Kanggo layang sampeyan ndeleng google.com/view/minagshelkishot Reviews
Wiki
Lan Sugeng buku sampeyan. 

Ninggalake komentar

1 Jawaban
mikyab Staff Dijawab 4 taun kepungkur

Aku ora nulis argumentasi amarga iku dudu topik diskusi. Artikel kasebut ngrembug argumentasi Rabbi Mashash.

Ninggalake komentar