Regejegan antarane pasangan bojo bab sunat

Tanggapan > Kategori: Umum > Regejegan antarane pasangan bojo bab sunat
Pinus Ditakoni 2 taun kepungkur

Halo Rabbi lan selamat liburan,
Yen kasus digambar yen ana regejegan antarane wong tuwa loro babagan sunat kanggo bayi. Sacara hukum lan/utawa kanthi moral, apa pihak sing pengin sunat diijini nindakake? Utawa kudu kahanan ditahan lan ngidini anak milih nalika diwasa?
Salam,

Ninggalake komentar

1 Jawaban
mikyab Staff Dijawab 2 taun kepungkur

Iku gumantung apa persetujuan antarane pasangan saka awal (nalika padha nikah). Yen ora ana idin sing jelas lan ora bisa disimpulake saka pakunjaran (contone, adat sing ana ing lingkungane) lan liya-liyane, mula aku rumangsa yen kanthi moral kudu ngidini bayi milih nalika diwasa.

Cina lan steril Nanggapi 2 taun kepungkur

Moral saka aturan agama ora?

Lan yen ana bentrokan antarane agama lan moral ing kene, apa sampeyan bakal ngetrapake pertimbangan wilayah lan luwih milih moral? (Satemene, kenapa ora nggunakake iki ing umum kanggo bayi? Contone ing panggonan sing hukum utawa masyarakat ora nyetujoni tembung)

mikyab Staff Nanggapi 2 taun kepungkur

Religius mesthi ora. Lan yen bantahan ibune ngrampas kewajibane bapak?
Aku ora ngerti pitakonan babagan wilayah. Apa hubungane?

Ninggalake komentar