filtrim:GjithçkahapurE zgjidhurduke u mbyllurNuk u përgjigj
Përshëndetje Rabin
PergjigjuEzekieli E pyetur 10 orë më parë  • 
101 Pamjet1 Përgjigjet0 Zërat
Lajmëtar publik
PergjigjuLior E pyetur 13 orë më parë  • 
168 Pamjet1 Përgjigjet0 Zërat
Partia arabe në qeveri
Pergjigjukëndshmëri E pyetur 21 orë më parë  • 
144 Pamjet1 Përgjigjet0 Zërat
Lëvizjet e gjelbra
PergjigjuM.A. E pyetur 24 orë më parë  • 
134 Pamjet1 Përgjigjet0 Zërat
Pyetje nga Amartzim
PergjigjuYishai E pyetur 24 orë më parë  • 
160 Pamjet1 Përgjigjet0 Zërat
Filozofia e Statistikave
PergjigjuMoisiu E pyetur përpara ditës 1  • 
127 Pamjet1 Përgjigjet0 Zërat
Romspringa
PergjigjuRrufeja E pyetur përpara ditës 1  • 
113 Pamjet1 Përgjigjet0 Zërat
Në lidhje me kolonën 36
PergjigjuYishai E pyetur 2 ditë më parë  • 
202 Pamjet1 Përgjigjet0 Zërat
Krijimi i besimit në racionalitet te njerëzit irracionalë
PergjigjuSrulik E pyetur 2 ditë më parë  • 
252 Pamjet1 Përgjigjet0 Zërat
Përdhosja e Zotit duke kaluar me të kuqe
Pergjigjupipsqueak E pyetur 3 ditë më parë  • 
170 Pamjet1 Përgjigjet0 Zërat
Ne kemi fjetur
Pergjigjupyet E pyetur 3 ditë më parë  • 
153 Pamjet1 Përgjigjet0 Zërat
Ku jane ata
Pergjigjupyet E pyetur 3 ditë më parë  • 
199 Pamjet1 Përgjigjet0 Zërat
Çfarë mendoni për Marrëveshjen e Oslos?
PergjigjuYishai E pyetur 3 ditë më parë  • 
231 Pamjet1 Përgjigjet0 Zërat
Fushata Nida
Pergjigjudritë E pyetur 3 ditë më parë  • 
293 Pamjet1 Përgjigjet0 Zërat
Ulje e vogël VS ndenjëse e shkollës së mesme
Pergjigjuק E pyetur 3 ditë më parë  • 
219 Pamjet1 Përgjigjet0 Zërat
Për të bërë vetëvrasje? Të paktën sipas Thos.
PergjigjuDiskuton ligjet e turpit dhe turpit E pyetur 4 ditë më parë  • 
314 Pamjet1 Përgjigjet0 Zërat
shkencat humane
PergjigjuMeyer E pyetur 4 ditë më parë  • 
173 Pamjet1 Përgjigjet0 Zërat
Pyetje rreth studimeve
Pergjigjunjë pyetje E pyetur 4 ditë më parë  • 
446 Pamjet1 Përgjigjet0 Zërat
Baal Shem Tov dhe duhanpirja, shpirti i rabinit Nachman nga Breslav
PergjigjuEli K. E pyetur 4 ditë më parë  • 
362 Pamjet1 Përgjigjet0 Zërat
Një pyetje rreth vlerës njerëzore nga një këndvështrim ateist
PergjigjuDan E pyetur 4 ditë më parë  • 
201 Pamjet1 Përgjigjet0 Zërat
Studimi në një Yeshiva ultra-ortodokse
PergjigjuYishai E pyetur 4 ditë më parë  • 
289 Pamjet1 Përgjigjet0 Zërat
A jemi vërtet në një gjendje të tillë?
PergjigjuQytetar i ndershëm dhe i shqetësuar E pyetur 5 ditë më parë  • 
221 Pamjet1 Përgjigjet0 Zërat
Predikime nga të urtët - Beer Hagola
PergjigjuI forte E pyetur 5 ditë më parë  • 
323 Pamjet1 Përgjigjet0 Zërat
Kuzari
Pergjigjupo E pyetur 5 ditë më parë  • 
179 Pamjet1 Përgjigjet0 Zërat
fëmijë jemenas
PergjigjuPisha E pyetur 5 ditë më parë  • 
283 Pamjet1 Përgjigjet0 Zërat