Nyunatan

putra Ditanya 4 taun katukang

Naon posisi anjeun dina argumen ngalawan sunat? Éta murangkalih mangrupikeun individu anu kedah gaduh pilihan naha ngalakukeun tindakan anu teu tiasa dibalikeun dina awakna, yén aliansi ngabahayakeun budakna sareng sacara umum éta sapertos motong puting pikeun budak awéwé (ngeunaan argumen kaséhatan)

Ninggalkeun komentar

1 Waler
mikyab Patugas Dijawab 4 taun katukang

Argumen sapertos kitu tiasa ngalawan kabiasaan tuang, pendidikan sareng anu sanés. Teu aya luput tina pangaruh kolot kana kahirupan budak. Janten sanajan klaim sacara téoritis leres, éta henteu tiasa dianggo. Kolot kudu ngalakukeun pangalusna maranéhanana nurutkeun iman maranéhanana pikeun manéhna. Khususna, nalika anjeunna dewasa, kaputusan ngadamel aliansi bakal ngarugikeun anjeunna sareng ngajantenkeun anjeunna langkung susah.

putra Dibales 4 taun ka tukang

Tapi éta prosés anu teu tiasa dibalikkeun sabalikna tina kabiasaan diet sareng pendidikan

mikyab123 Dibales 4 taun ka tukang

Henteu leres. Sagalana teu bisa balik. Salaku conto, pendidikan nyandak ka tempat anu ogé mangaruhan kaputusan pikeun ngarobih arah.

Dr. Dibales 4 taun ka tukang

Dina atikan bisa disebutkeun yen eta bisa balik tapi gizi pasti moal malik.

Daniel Dibales 4 taun ka tukang

Ogé henteu nyunatan dina yuswa 8 dinten mangrupikeun kaputusan anu teu tiasa dibalikeun deui. Teu aya anu tiasa masihan deui ka budak ieu jaman budak leutik dimana anjeunna di luar perjanjian.

A Dibales 4 taun ka tukang

Naha ieu hiji-hijina masalah anu aya ti rabi urang ngajauhan kana awak tina masalah jawaban lemah teu serius. Rada ngingetkeun kana apologetik ultra-Ortodoks dina waktos urang.

ד Dibales 4 taun ka tukang

A, leres pisan. Tapi perhatikeun yén anjeunna nyerat "sanaos sacara téoritis leres" sareng ngan ukur nyarios yén teu aya pilihan sanés sareng sadayana teu tiasa dibalikeun, jsb. Tapi jawaban anu nyata nyaéta paréntah sunat langkung ageung tibatan ajén otonomi orok anu teu boga akal.

R. Dibales 4 taun ka tukang

Dina pamanggih kuring, jawaban nu sabenerna kuat tur bener teu evasive.

Pinus Dibales 3 taun ka tukang

Saatos topik ieu, kuring panginten bakal nambihan yén aya dilema di dieu antara nilai otonomi hiji jalma pikeun murangkalih sareng ageungna cilaka ka budak. Upami éta tatu anu ageung pisan (sapertos amputasi suku atanapi panangan) bakal aya rohangan pikeun ngagunakeun paksaan pikeun nyegah prakték ieu ku jalma anu henteu percanten kana éta (sapertos maksa jalma henteu bunuh diri sanaos anjeunna parantos bunuh diri. otonomi kana awakna). Tapi dina hal sunat, cilakana kawilang leutik sarta ajén otonomi kolotna sigana leuwih gedé tibatanana (sapertos jalma anu henteu maksakeun ngaroko sanajan anjeunna ngarugikeun dirina). Ku kituna sanajan jalma anu teu percaya kana pentingna sunat, teu kudu nyabut eta jalma anu percaya kana eta. Paling-paling, jalma-jalma tiasa dididik sacara damai ngalawan anu disebut prakték "barbar".

Ninggalkeun komentar