A kamera ndjogo ana

Tanggapan > Kategori: Halacha > A kamera ndjogo ana
Pinus Ditakoni 6 taun kepungkur

Sugeng Rabi,
Apa sampeyan ora pareng liwat ing ngarep kamera sing nderek lalu lintas dina Setu, utawa ing ngarepe senter sing surem dening lalu lintas, assuming sing aku ora duwe kapentingan kanggo nguripake senter utawa nguripake kamera.

Ninggalake komentar

1 Jawaban
mikyab Staff Dijawab 6 taun kepungkur

Kanggo sing paling ngerti ora ana larangan babagan iki. Lan akeh sing wis ditangani (contone ing respon Shevet Halevi lan liya-liyane). Delengen contone ing kene:
http://www.zomet.org.il/?CategoryID=198&ArticleID=291
 

Saiki Nanggapi 6 taun kepungkur

Tentrem,
Pitakonan ing konteks sing padha.
Kepiye babagan detektor volume sistem weker nalika sistem mati?
Sistem mati = detektor dianggo lan tandha nanging sistem ora bakal muni weker amarga ana ing mode siyaga. Detektor kasebut nirkabel lan mung bisa ngirim tanpa kamungkinan input, saengga ora bisa dipateni liwat sistem nanging mung nyopot baterei.
Saiki

Michi Staff Nanggapi 6 taun kepungkur

Apa bedane? padha karo ing ndhuwur.

Saiki Nanggapi 5 taun kepungkur

Mung ngasah pitakonan.
Iki tegese detektor bisa digunakake lan ngirim saben sampeyan ngliwati, nanging sistem weker ora nanggapi pemancar.
Iku detektor dipasang ing omahku lan aku bisa ing prinsip sadurunge saben ana nutupi detektor / mbusak baterei.
Bentenipun mung aku duwe pilihan kanggo ngatasi masalah. Pitakonan yaiku apa repot iki perlu.
Wiki

Michi Staff Nanggapi 5 taun kepungkur

Yen detektor tangi nanging ora ngirim apa-apa aku ora weruh alesan kuwatir. Ing mratelakake panemume ora ana larangan iki. Rabi Rabinowitz gawe anyar yen sampeyan ora ndeleng asil langsung kanggo tumindak ora dilarang (kanggo kertu sing mbukak lawang hotel ing Shabbat), lan nalika ana asil (lawang mbukak) nanging ora weruh akibat saka transfer. kertu. Iki anyar sing aku ora yakin aku setuju karo. Nanging ing kene ora ana asil ing kabeh (lan ora mung ora ndeleng wong) supaya aku ora weruh sing perlu kanggo aggravate.

Moshe Nanggapi 5 taun kepungkur

Aku mikir sampeyan mung kudu nguripake detektor ing dina nalika sampeyan ora ana ing omah. Temenan ora?

Ninggalake komentar