Libra

Më në fund është publikuar trilogjia e rabinit Michael Avraham

  • Nëse edhe ju ndiheni të shqetësuar nga gjendja e Halacha dhe mendimi hebre
  • Nëse edhe ju mendoni se judaizmi është i ngrirë dhe duhet rifreskuar, por brenda një kuadri të përkushtuar ndaj halakhah
  • Nëse jeni duke kërkuar për një botëkuptim të plotë, nga rrafshi filozofik (ekzistenca e Zotit dhe angazhimi ndaj tij) përmes mendimit hebre (a ka një gjë të tillë?) te Halacha dhe themelet e saj, të cilat do të jenë të ankoruara fort në burimet dhe logjikën, një imazh që mund të qëndrojë pas pa dhimbje barku

Tre libra të rinj ("trilogjia") nga rabini Dr. Michael Avraham e bëjnë këtë në një mënyrë të guximshme, të thellë dhe sistematike. Trilogjia shqyrton supozimet tradicionale nga burimet e tyre dhe paraqet një tablo të re-të vjetër, nga një përkushtim i plotë si ndaj burimeve kompetente të Torahut, ashtu edhe ndaj arsyes dhe integritetit intelektual.

  • Gjuha në të cilën janë shkruar librat është e lexueshme dhe e rrjedhshme.
  • Çmimi është i njëjtë për çdo person.
  • Per detaje dhe blerje kontaktoni Daphne ne numrin 052-3322444 ose te interesuarit per nje kopje dixhitale shikoni linkun me poshte