Teu immigrate ka Sion sarta dibasmi di Auschwitz, Rebbe ngawartoskeun aranjeunna teu immigrate.

Tanggapan > Kategori: Iman > Teu immigrate ka Sion sarta dibasmi di Auschwitz, Rebbe ngawartoskeun aranjeunna teu immigrate.
Éra ku éra Ditanya 5 bulan katukang

Kulawarga kuring sugema naha bakal uih deui ka Sion. (Nuturkeun kabencian bangsa-bangsa lain di sabudeureun, maranehna kacida beungharna jeung teu boga nanaon)
The Rebbe ngawartoskeun aranjeunna tetep di pengasingan sarta jangji éta bakal alus.
Percaya rebbe teu balik deui ka Sion jeung Efraim di Auschwitz XNUMXth jeung getih siki maranéhanana ogé ti rebbe anu jangji jeung alatan jangji maranéhanana ancur.

Tapi dina Yermia XNUMX sabalikna ti nabi palsu ajak balikna Sion jeung Yermia dina nami Allah nyebutkeun euweuh.
Ngan 70 taun deui
Jeung ayeuna trend ieu dibalikkeun, di Babul urang meureun bakal ngawangun imah jeung nikah awewe. Jeung Yerusalemites ka meuncit jeung kalaparan.

Janten naon anu leres?
Balik deui ka Sion atawa sabalikna mun netep di pengasingan?

Ninggalkeun komentar

1 Waler
mikyab Patugas Dijawab 5 bulan kapengker

Ieu clutch tangguh. Sagalana sorangan. A rebbe anu ceuk pamadegan na teu datang nepi ka alesan sorangan, ceuk hal sagemblengna sah. Anu ahirna salah henteu ngawajibkeun anjeunna dina hasilna. Teu aya getih anu aya dina leungeunna. Lamun manehna nyieun janji teu tanggung jawab lajeng meureun leuwih.
Sedengkeun pikeun nabi, maranehna nyebutkeun hal informasi prophetic, jadi aya sawala lengkep beda. Lamun maranehna ngajangjikeun naon-naon eta teh ku nami Gusti.
Sacara umum, jawaban kana patarosan naha hijrah henteu salawasna jawaban anu sami. Kadang-kadang leres naek sareng kadang henteu. Sanajan aya paréntah pikeun netepkeun tanah, tapi nabi ngaluarkeun naon waé tina Taurat dina Holocaust atanapi ku jamna.

Ninggalkeun komentar