Мир. Кои се причините за наплата на шалтер за жени \

Одговор > Категорија: Халача > Мир. Кои се причините за наплата на шалтер за жени \
Израел Прашан пред 4 години

Мир. На маргините на дискусијата за позитивното покривање на косата на главата на жената, види барање 1, видов дека Амос Брача објави дека во твоето писмо до него си напишал \ "дека самата дозвола има место\" (но воопшто не од причините на рабинот Машаш). И Јапонците за твојата статија погоре.
По прегледот, можеби можеш да ме разбереш каде во твојата статија таму, или воопшто, ги напиша причините?
За вашето писмо видете google.com/view/minagshelkishot Прегледи
Благодарам
И честитки за вашата книга. 

Остави коментар

1 одговори
микјаб Персонал Одговорено пред 4 години

Не ги напишав аргументите бидејќи тоа не беше тема на дискусија. Статијата се занимаваше со аргументите на рабинот Машаш.

Остави коментар